Over ons

Esclusivo & NXT DOOR is de mannenmode/jeans winkel in Castricum en omstreken! Wij bieden u een breed assortiment aan mannenmode- en jeans/casual merken. U kunt bij ons terecht voor uw zakelijke kleding maar ook voor uw vrije tijd bieden wij legio mogelijkheden. Wij verkopen o.a. de volgende merken: PME Legend, Cast Iron, Vanguard, Anerkjendt, Fortezza, Circle of Gentlemen, Gardeur, Carl Gross, Aim wear, Ledûb, Wellensteyn, R2, Born with Appetite en Antivol.

Ook zijn wij dit seizoen behoorlijk uitgebreidt met schoenen. Zowel mode schoenen, casual schoenen als nette schoenen. Wij verkopen o.a. de volgende merken: Rehab, Cruijff, PME Legend, Arkk, Lascolana en Meyba.

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden u een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook hebben wij een eigen atelier waar uw aankopen vermaakt kunnen worden. Wij bieden u ook de mogelijkheid om 's avonds bij ons te komen winkelen, graag horen wij dit dan wel van te voren. Ons motto is: onze klant moet met een goed gevoel de deur uit gaan en tevreden weer terug komen.

Ons deskundig team staat graag voor u klaar om u van een goed advies te voorzien!

Graag tot ziens bij Esclusivo & NXT DOOR!

 

Nieuwe Collectie

Openingstijden

Maandag
13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag
09.30 tot 18.00 uur
Woensdag
09.30 tot 18.00 uur
Donderdag
09.30 tot 18.00 uur
Vrijdag
09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag
09.30 tot 17.00 uur
Zondag
gesloten